A FIMEK VETÉLKEDŐ JUTALOMBAN RÉSZESÍTI A TUDÁST 2015-BEN

Pénteken, 2015. november 27-én a Politechnikai Iskola háromtagú történelmi szakcsoportja (Dositej Drašković, Milovan Tanašić, Stanislava Stupar), lelkes szurkolók támogatásával, részt vett a Közgazdasági és Mérnöki Karon (FIMEK) megrendezett vetélkedőn.

Hetedik alkalommal rendezték meg a vajdasági érettségizők vetélkedőjét, amelyen Vajdaság 25 városának 45 iskolája vett részt. A vetélkedő célkitűzése, hogy a FIMEK megjutalmazza a tudást, a kultúra és a széleskörű tájékoztatás terén, amit az érettségiző diákok a csapatmunka szellemében felmutatnak, beleértve kreativitásukat, kritikai gondolkodásukat és vállalkozó szellemüket. A vetélkedő célja, hogy az érettségiző diákok, mint a jövendőbeli akadémiai polgárok, megmutassák tudásukat és mielőtt megkapják az egyetemi leckekönyvüket, mindezért jutalomban részesüljenek.

A vetélkedő ötödik napján a Politechnikai Iskola tanulói a szabadkai Vegyészeti- és Közgazdasági Iskola, valamint a topolyai Mezőgazdasági- és Közgazdasági Iskola és a Dositej Obradović Gimnázium tanulóival mérték össze tudásukat és továbbjutottak a következő körbe. Felkészítő tanáruk Papić Jasmina történelemtanár volt.