ÉRTESÍTÉS

Tisztelt kollégák, szülők és diákok!

 

A II. félév a Politechnikai Iskolában január 18-án, hétfőn kezdődik.

A tanítás tíz osztály számára kizárólag az iskolában fog megvalósulni (a 16-nál kisebb létszám miatt). Ezek a következő osztályok:

  1. G 1/3
  2. G 1/4
  3. D 1/5
  4. TON 1/6
  5. G 2/2
  6. GT 2/3
  7. TPA 2/5
  8. GFT 2/10
  9. GI 3/4
  10. G 3/6

 

A gyakorlati órák kizárólag az iskolában lesznek megtartva, közvetlen módon (nem távoktatás formájában).

A gyakorlati oktatás is közvetlen módon zajlik majd – a vállalatokban és az iskolai műhelyekben, minden héten.

Minden más órát (elméleti tantárgyak) azokban az osztályokban, ahol a létszám 16-nál nagyobb, kombinált módon tartunk: egy hét közvetlen, iskolai oktatás és egy hét távoktatás váltakozásával.

A polgári nevelés és a hitoktatás kizárólag távoktatás formájában fog zajlani.

A kiválasztott távoktatási felület a Google tanterem (Google Classroom), a Google Meet opcionális használatával, amely a távoktatás valós idejű megvalósítását teszi lehetővé.

Az órák harminc percesek, a szünetek hossza legalább tíz perc. A csöngetés rendje ugyanaz, mint az I. félév kezdetén volt.

Azok a tanulók, akik az I. félévben online tanultak (a szülő nyilatkozata és az iskolaigazgató jóváhagyása alapján), továbbra is folytathatják így, azzal, hogy ezt a döntésüket meg is változtathatják, értesítve erről az osztályfőnököt.

Az oktatás ideje alatt az iskolában szigorúan betartjuk az járvány terjedése ellen előírt óvintézkedéseket. Jelenleg ugyanazokat a szabályokat alkalmazzuk, mint az I. félévben.

 

Az a tanuló, akinek pozitív lett a PCR tesztje (COVID-19), vagy kapcsolatban volt pozitív teszteredményű személlyel, annak jelentenie kell ezt az osztályfőnöknek!

 

Az órarendet pénteken, 2021. január 15-én 8 és 9 óra között tudatjuk veletek!

 

 

Planić Iso, igazgató