ÉRTESÍTÉS A TANULÓK RÉSZÉRE

Tisztelt tanulók, ezennel értesítünk benneteket, hogy iskolánkban az oktatási-nevelési munka távoktatás segítségével már kedden, vagyis 2020. március 17-én megkezdődött.

Az általános tantárgyakra vonatkozó, szerb nyelvű előadások – TV-közvetítés formájában – követhetőek az RTS Planeta csatornán keresztül (szerb nyelv és irodalom, matematika, fizika, kémia, biológia, történelem és földrajz tárgyakból) – a link ehhez az oldalhoz megtalálható iskolánk szerb nyelvű honlapján is.

Magyar nyelvű, hasonló előadások pedig az általános iskolák felsős tagozatai számára ma kezdődtek, a Pannon RTV honlapján (pannonrtv.com, ahol a Távoktatás menüben választható az osztály). Várhatóan hamarosan a középiskolások számára is közvetítenek hasonló tanórákat ugyanitt, erről majd értesíteni fogunk Titeket.

Kérünk benneteket, hogy rendszeresen ellenőrizzétek az elektronikus postaládátokat, mert a tanárok naponta küldik Nektek a tananyagokat.

Nagyon fontos az is, hogy kapcsolatban legyetek az osztályfőnökötökkel, és hogy napi szinten kövessétek az újabb információkat, amelyeket a Politechnikai Iskola honlapján, valamint Facebook-oldalán teszünk közzé.

Ezúton is kérjük megértéseteket és együttműködéseteket.

 

Igazgató

Planić Iso