NYÍLT NAP A POLITECHNIKAI ISKOLÁBAN

A szabadkai Politechnikai Iskola 2018. április 12-én, csütörtökön nyílt napot szervez. A hetedikes, nyolcadikos tanulók és szüleik ezen a napon megtekinthetik a Politechnikai Iskolát, és megismerkedhetnek azon lehetőségekkel, amelyeket ez az oktatási intézmény kínál. Ezt a napot arra szánjuk, hogy az érdeklődők választ kaphassanak bármely felmerülő kérdésükre, akár az iratkozással kapcsolatban is, illetve ha tanácsra van szükségük, a rendelkezésükre állunk.

A szerb, magyar és a horvát nyelvű program tervezett ideje: 10, 12 és 14 óra.

A gyülekező az iskolaudvaron, ezt az iskolakönyvtár és az internet sarok bemutatása követi. 10, 12, ill. 14 órakor a 21-es teremben az iskolaigazgató, Iso Planić üdvözli a megjelenteket, és az igazgatóhelyettesek, Arančić Dancsa Gyöngyi és Natalija Jakovljev köszönti az összegyűlteket. Ezután az iskola bemutatkozó kisfilmjét nézhetik meg az érdeklődők. Majd a vendégeknek lehetőségük nyílik körüljárni az iskola tantermeit mindhárom épületben, ahol iskolánk tanulói ismertetik az elméleti és a gyakorlati oktatást.

A jövendőbeli középiskolásoknak és szüleiknek alkalmuk nyílik beszélgetni a tanárokkal és a tanulókkal, hogy első kézből megtudják mindazt, ami érdekli őket.

Kérjük Önöket, hogy küldjék el nekünk a kísérő tanár nevét, telefonszámát, hogy hány fős létszámra számíthatunk az Önök részéről, melyik nyelven kérik a tájékoztatást, és hogy melyik időpont felel meg!

http://www.politehnickasu.edu.rs/