VÁROSUNK TÖRTÉNETE – KREATÍV MŰHELYMUNKA

Az iskolanap alkalmából a Politechnikai Iskola immár hagyományosan megszervezi a Városunk története elnevezésű kreatív műhelymunkát. Ebben az évben a rendezvény verseny jellegű lesz, a fődíj pedig a győztes iskola egyik tantermének festése, illetve padlóburkolása, amelyet iskolánk diákjai végeznek el.

 

Tájékoztató a részvételről

Felhívjuk a 6., 7. és 8. osztályos tanulókat, hogy vegyenek részt a március 2-ától március 29-ig tartó online versenyen. A diákok minden héten feladatokat kapnak, amelyeket iskolánk Moodle oldalán oldhatnak meg. A 10 legsikeresebb iskola háromtagú csapata részt vesz április 26-án, a Politechnikai Iskolában megtartandó döntőben.

A műhelymunka keretében a tanulók versenyfeladatai: online tesztek megoldása, rajz kidolgozása megadott témára, 3D-s kompozíció alkotása – a feladatok megoldásához részletes utasítást kapnak.

 

Jelentkezés

Tanári illetve szülői segítséggel a következő linken:

https://goo.gl/forms/zR2Za3pHxgKS2Pml2

A műhelymunkával kapcsolatos további információkat a következő telefonszámokon kaphatnak: 024/663-101 (az iskola titkársága) vagy 060/8554-080 (Arancsity Dancsa Gyöngyi, projekt koordinátor).

Jelentkezési határidő 2018. március 1.